RE/MAX Elite

Pronájem bytu 2+kk 55 m² s garážovým stáním, Praha 9 Suomi Hloubětín

Waltariho, Praha mapa
Cena u makléře
pronajato
Pronájem bytu 2+kk 55 m² s garážovým stáním, Praha 9 Suomi Hloubětín Pronájem bytu 2+kk 55 m² s garážovým stáním, Praha 9 Suomi Hloubětín Pronájem bytu 2+kk 55 m² s garážovým stáním, Praha 9 Suomi Hloubětín Pronájem bytu 2+kk 55 m² s garážovým stáním, Praha 9 Suomi Hloubětín Pronájem bytu 2+kk 55 m² s garážovým stáním, Praha 9 Suomi Hloubětín Pronájem bytu 2+kk 55 m² s garážovým stáním, Praha 9 Suomi Hloubětín Pronájem bytu 2+kk 55 m² s garážovým stáním, Praha 9 Suomi Hloubětín Pronájem bytu 2+kk 55 m² s garážovým stáním, Praha 9 Suomi Hloubětín Pronájem bytu 2+kk 55 m² s garážovým stáním, Praha 9 Suomi Hloubětín Pronájem bytu 2+kk 55 m² s garážovým stáním, Praha 9 Suomi Hloubětín Pronájem bytu 2+kk 55 m² s garážovým stáním, Praha 9 Suomi Hloubětín Pronájem bytu 2+kk 55 m² s garážovým stáním, Praha 9 Suomi Hloubětín
Zobrazit fotografie

Pronájem bytu 2+kk 55 m² s garážovým stáním, Praha 9 Suomi Hloubětín

RE/MAX Elite exkluzivně nabízí pronájem luxusního bytu o dispozici 2+kk v novostavbě (kolaudace 2021) na Praze 9, Suomi Hloubětín. Byt je bohatě vybaven nábytkem na míru, klimatizací obou obytných místností, venkovními žaluziemi a vše je propojeno v mobilní aplikaci chytré domácnosti. V kuchyni naleznete siemens el. troubu s funkcí mikrovlnky, indukční varnou desku, myčku, ledničku a digestoř. V ložnici a předsíni jsou věstavěné skříně až ke stropu, takže o dostatek úložného prostoru je postaráno. V prosotrné koupelně se nachází vana, umyvadlo, toaleta a prostor pro pračku a sušičku. K bytu náleží garážové stání v 2.PP a sklepní kóje. Všem obyvatelům domu je přístupná společná místnost na mytí jízdních kol. V bytě je vysokorychlostní internet, který lze přepsat na nového nájemce.

Bytový dům ve kterém se byt nachází je součástí nově vybudované čtvrti bytových domů s vlastní školkou, obchody, restauracemi atd. To vše 5 minut od tramvajové zastávky Nový Hloubětín a 15 minut od stanice metra Kolbenova.

Hledáme dlouhodobého nájemce bez zvířat.

Poplatky jsou 5 200,- Kč měsíčně (teplo, vodné, stočné, fond oprav, údržba společných prostor)+ přepis el. energie na nájemce -zálohy po zdražení cca 1 700,- Kč. Kauce 2 měsíční nájmy + provize RK ve výši jednoho nájmu + DPH.

Zobrazit více Skrýt popis

Cena: Cena u makléře Číslo nabídky: 301-NP00116 Okres: Praha 9 Část obce: Hloubětín Ulice: Waltariho

Potřebujete poradit/máte zájem o podobnou nemovitost?

Tato nemovitost už má svého nového nájemníka. Zaujala vás? Napište nám a my pro vás najdeme podobnou!
*
*
*
fname: email: phone: lname: fullname:

Podrobné informace

Kategorie Byty
Dispozice bytu 2+kk
Vlastnictví Osobní
Stav bytu Novostavba
Voda Voda - zdroj pro celý objekt
Orientace Severovýchod
Odpad Kanalizace
Druh objektu Cihlová
Umístění objektu Klidná část obce
Vybaveno Částečně
Celková podlahová plocha m2 55
Plocha balkónu m2 5.1
Počet balkónů 1
Plocha garáže m2 12
Počet garáží 1
Elektřina Elektro - 230 V
Ostatní Plot, bezbarierový přístup, výtah, nízkoenergetický
Fond oprav ANO
Stavba Ostatní
Telekomunikace Internet
Topení Ústřední dálkové
Doprava Dálnice, silnice, MHD, autobus
Plocha sklepa m2 3
Počet sklepů 1
Rok kolaudace 2020
Datum nastěhování 12.01.2023
Počet podlaží objektu 5
Číslo podlaží v domě 5
Třída B - Velmi úsporná
Vyhláška 264/2020 Sb.